Aanspreekpunt voor ondernemers

Zwijndrecht Onderneemt is het eerste aanspreekpunt voor ondernemers. Wilt u zich hier vestigen of uitbreiden, heeft u vragen of ziet u kansen? Wij denken graag met u mee!

Lef, doen, verbinden en ondersteunen, daar staan we voor. Samen met ondernemers werken we aan een krachtig Zwijndrecht, een goed vestigingsklimaat en optimale bereikbaarheid van onze regio.Zwijndrecht Onderneemt Logo

Team Economie

Achter Zwijndrecht Onderneemt zit team Economie. Team Economie? De naam zegt het al: wij zijn de oren en ogen van de Zwijndrechtse economie. Wij kennen het lokale bedrijfsleven als geen ander en signaleren relevante economische ontwikkelingen. Onze werkzaamheden zijn heel breed: van het adviseren over de strategische economische koers tot het ondersteunen van ondernemers bij vergunningaanvragen. Team economie bestaat uit gedreven adviseurs en accountmanagers. Heeft u vragen of wilt u meer informatie neem contact op met één van onze adviseurs:


 

Caroline Oster

Caroline Oster

Beleidsadviseur economie
T: (078) - 770 35 90

Stuur mij een bericht

 

Gert Smits

Gert Smits

Beleidsadviseur economie
T: (078) - 770 37 14


Stuur mij een bericht


 

 

Esther_ website formaat

Esther van der Kaag

Accountmanager bedrijven
T: (078) - 770 35 81

Stuur mij een bericht

Chris Benschop

Chris van Benschop

Beleidsadviseur economie


Stuur mij een bericht

 

 

 

 

 

Makelaars- en schakelfunctie

Een belangrijke rol vervult team Economie als makelaars- en schakelfunctie tussen ondernemers onderling, tussen ondernemers en gemeente en tussen ondernemers en andere (overheids-)organisaties. Met proactieve bedrijfsbezoeken, netwerk- en kennisbijeenkomsten faciliteren zij verbinding tussen sectoren. Daarnaast koesteren en acquireren zij bedrijven en faciliteren zij kansrijke projecten. Alles gericht op het verder optimaliseren van het economisch klimaat van Zwijndrecht en de regio.