Nieuws ondernemers

 • Eerste integrale controle autobranche

  02 april 2024

  Het Bestuurlijk Interventie Team Drechtsteden Buiten (BIT) heeft 7 maart 2024 een eerste succesvolle integrale controle georganiseerd bij autobedrijven. Deze controles vinden plaats om georganiseerde, ondermijnende criminaliteit aan te pakken.

 • Herman Senior BV komt naar PIER14

  02 april 2024

  In Zwijndrecht wordt PIER 14 ontwikkelt met prachtig zicht op de drukste waterweg van Nederland. Op deze bijzondere locatie aan de Oude Maas komt alles samen: gedreven ondernemers, vakmanschap, goede faciliteiten en in het bijzonder nautische synergie. PIER14 wordt dé thuisbasis voor de nautisch gerichte ondernemer. We zijn dan ook trots op de komst van Herman Sr. BV naar PIER 14. De nieuwe vestiging wordt een blikvanger aan de Oude Maas. Wethouder Tycho Jansen ging langs om hen te feliciteren met deze stap.

 • Nieuwe wetgeving: de registratieplicht werkgebonden personenmobiliteit

  02 april 2024

  Vanaf 1 juli 2024 zijn organisaties met 100 of meer medewerkers verplicht om verslag uit te brengen over alle woon-werk en zakelijke reizen van hun personeel. Dit verslag moet gedetailleerd zijn, inclusief het aantal kilometers per vervoermiddel en het type brandstof. Dit noemen we de rapportageverplichting voor werkgebonden personenmobiliteit (WPM).