Vrijwilligers

Ben je vrijwilliger? Wil je vrijwilliger worden? Of heb je vrijwillige hulp of ondersteuning nodig?

logo-vrijwilligers-ovaalVrijwilligerswerk

Heb je tijdelijk of regelmatig een beetje hulp nodig? Is je organisatie hard op zoek naar vrijwilligers of naar passende hulp voor cliënt(en)? Kijk dan eens op de website van Zwijndrecht voor Elkaar. Hier kan je een hulpvraag plaatsen én iemand vinden die kan helpen! Vraag en aanbod van hulp komt hier namelijk samen. Wil je graag vrijwilligerswerk doen? Meld je dan aan als vrijwilliger via Zwijndrecht voor Elkaar.

Naar de website: Zwijndrecht voor Elkaar

Vrijwilligersverzekering

Het werk van vrijwilligers is onmisbaar. Het is belangrijk dat ze daarbij goed zijn verzekerd, want een ongeluk zit in een klein hoekje. De gemeenten Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht en Zwijndrecht hebben daarom een verzekering afgesloten voor alle vrijwilligers die actief zijn in deze gemeenten.

Lees hier meer over de verzekering

Meedenken? Ja graag!

Vrijwilligerswerk is leuk en zinvol en veel mensen doen dit met plezier. De gemeente Zwijndrecht vindt vrijwilligers heel erg belangrijk en waardeert de inzet enorm. Op 7 december is de jaarlijkse internationale vrijwilligersdag. Op deze dag zetten we vrijwilligers in het zonnetje. Hoe kan je vrijwilligers waardering geven? En wat voor activiteiten kunnen wij voor vrijwilligers organiseren? Misschien heb je wel net die leuke creatieve ideeën, waar wij niet aan denken. Wil je ook meedenken? Meld je dan aan via vrijwilligers@zwijndrecht.nl 

Vragen of meer informatie?

Mail ons op vrijwilligers@zwijndrecht.nl