Werk

Werk is voor iedereen belangrijk. Of je nu op zoek bent naar werk, vrijwilligerswerk of wil werken bij de gemeente. Je kunt hier terecht.

 • Op zoek naar werk?

  Op zoek naar werk? Dan ondersteunen we u. Ook als u moeilijk werk kunt vinden of geen uitkering heeft. Lukt betaald werk niet? De Sociale Dienst Drechtsteden helpt inwoners van de gemeente Zwijndrecht.

 • Tegemoetkoming eigen bijdrage kinderopvang

  Kinderopvangtoeslag is geld voor de kosten van kinderopvang. Hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt, hangt af van je persoonlijke situatie. Een deel van de kosten betaal je zelf. Bij een laag inkomen kan je deze kosten vergoed krijgen via de Tegemoetkoming eigen bijdrage kinderopvang.

 • Leerwerkbedrijf Zwijndrecht Werkt

  Werk is voor iedereen belangrijk. Zwijndrecht Werkt is een stichting die zich inzet voor het begeleiden van mensen bij passend werk en het vinden van de juiste match. Het leerwerkbedrijf gelooft in een toekomst voor iedereen en biedt leerwerkprojecten en dagbesteding aan.

 • Vrijwilligers

  Ben je vrijwilliger? Wil je vrijwilliger worden? Of heb je vrijwillige hulp of ondersteuning nodig?

 • Vrijwilligersverzekering

  Vrijwilligers doen onmisbaar werk. Het is belangrijk dat ze daarbij goed zijn verzekerd, want een ongeluk zit in een klein hoekje. Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht en Zwijndrecht hebben daarom een verzekering afgesloten voor alle vrijwilligers die actief zijn in deze gemeenten.

 • Werken bij de gemeente

  Wil je aan het werk bij de gemeente Zwijndrecht? Wat leuk! Als gemeente werken we samen met de andere gemeenten in de Drechtsteden. Al onze vacatures en stageplaatsen vind je terug op één website: Werken bij de Drechtsteden.