Dienstenvergunning

Een dienstenvergunning is een parkeervergunning voor artsen en verloskundigen. Een dienstenvergunning is geldig voor alle zones voor betaald parkeren.

Een dienstenvergunning is een parkeervergunning voor artsen en verloskundigen. De dienstenvergunning is persoonsgebonden, je kunt deze niet uitlenen. Een dienstenvergunning is geldig voor alle zones voor betaald parkeren. De vergunning is een jaar geldig.

Hoe werkt het?

  • Je moet  als arts of verloskundige in de gemeente Zwijndrecht geregistreerd zijn en als zodanig zijn geregistreerd bij de Kamer van Koophandel.
  • Je kunt een dienstenvergunning op afspraak aanvragen.

Maak een afspraak

Hoe lang duurt het?

Je krijgt de vergunning direct mee. Als er bijzonderheden zijn duurt de aanvraag langer, maar maximaal 6 weken.

Hoe werkt de dienstenvergunning?

U mag met de dienstenvergunning parkeren op een parkeerplaats in de zone voor betaald parkeren. U legt de kaart duidelijk zichtbaar en leesbaar achter de voorruit van de auto. Je kan een boete krijgen als de kaart niet duidelijk zichtbaar of niet duidelijk leesbaar achter de voorruit van de auto ligt.

Verlengen dienstenvergunning

De dienstenvergunning wordt automatisch verlengd met een jaar. Je krijgt de dienstenvergunning kort voor het nieuwe jaar met een factuur toegestuurd.

Kosten

Een dienstenvergunning kost € 150,-.