Zwijndrecht Onderneemt

 • Aanpak 'Geldzorgen werken door op de werkvloer'

  In de aanpak 'Geldzorgen werken door op de werkvloer' ligt de focus op bewustwording creëren bij werkgevers over de invloed van geldzorgen op medewerkers. We willen mogelijke knelpunten die je hierin ervaart wegnemen zodat je de hulp kunt bieden aan je medewerkers die bij hen past.

 • Aanspreekpunt voor ondernemers

  Zwijndrecht Onderneemt is het eerste aanspreekpunt voor ondernemers. Wil je je hier vestigen of uitbreiden, heb je vragen of zie je kansen? Wij denken graag met je mee!

 • Flyers voor ondernemers

  Op deze pagina kunnen ondernemers terecht voor flyers over onderwerpen als: klimaat, laaggeletterdheid, gezondheid, impactvol ondernemen via Werkgevers Servicepunt Baanbrekend Drechtsteden, het LeerWerkLoket, ondermijning en veilig verhuren en Samen Sneller Schuldenvrij.

 • Handige websites voor ondernemers

  Op deze pagina vindt u per thema een link naar websites die handig zijn voor u als ondernemer. Ook websites als digitaal opkopersloket en milieubarometer nemen we hierin op.

 • Nieuwsbrief Zwijndrecht onderneemt

  Samen met ondernemers werken we aan een krachtig Zwijndrecht, een goed vestigingsklimaat en optimale bereikbaarheid van onze regio.

 • Ondersteuning van zelfstandigen

  De gemeente Zwijndrecht ondersteunt ondernemers die het niet lukt om een (minimum) inkomen te verdienen.

 • Zo Zwijndrecht

  De gemeente Zwijndrecht wil via de website ZoZwijndrecht haar lokale ondernemers een hart onder de riem steken. De Digitale Winkelstraat van Zwijndrecht. Een gratis, extra schijnwerper op al die prachtige zaken. Ons gezamenlijk doel? Extra veel winkelend publiek juist naar deze lokale, digitale etalages brengen

 • Integrale bedrijfscontroles

  De gemeente Zwijndrecht voert regelmatig integrale controles met meerdere partners bij bedrijven uit. Het doel van deze controles is om toe te zien op wet- en regelgeving. Het houden van deze controles is een wettelijke taak van de gemeente. Er wordt bijvoorbeeld toegezien op milieuregelgeving, vergunningen of bestemmingsplannen. Deze controles dragen bij aan een eerlijk en veilig ondernemingsklimaat.