Hulp voor gedupeerden van de toeslagenaffaire

De Belastingdienst heeft bij veel ouders kinderopvangtoeslag onterecht teruggevraagd. Dit staat bekend als de ‘toeslagenaffaire’.

Ondersteuning aan (mogelijk) gedupeerde ouders

Bent u als ouder getroffen door de toeslagenaffaire? Dan kunt u via de Sociale Dienst Drechtsteden hulp krijgen. U krijgt bijvoorbeeld hulp bij vragen over inkomen, zorg, wonen en/ of opvoeding. De Sociale Dienst Drechtsteden gaat met u in gesprek over wat u heeft meegemaakt en wat u nodig heeft voor herstel.

Ondersteuning aan kinderen van gedupeerde ouders

Zijn jouw ouders gedupeerd door de toeslagenaffaire? Voor jou is er dan de kindregeling. Je krijgt een brief van de Belastingdienst over de kindregeling. Daarin staat ook informatie over het geldbedrag dat je krijgt. Naast het geldbedrag kun je ook hulp krijgen van de Sociale Dienst Drechtsteden. Wil je met iemand praten over het toeslagenschandaal, of heb je andere vragen? Neem dan contact op. De Sociale Dienst Drechtsteden helpt je graag.

Contactgegevens Sociale Dienst Drechtsteden

Telefonisch via 078 770 8910

Via e-mail: toeslagenaffaire@drechtsteden.nl

Meer informatie

Meer informatie leest u op de website van de Sociale Dienst Drechtsteden. Vindt u niet het antwoord dat u zoekt? Kijk ook eens op de website van de Belastingdienst.