Julianadorp

De riolering en bestrating van het Juliandorp zijn verouderd en zijn toe aan vervanging. We grijpen deze kans aan om uw woonomgeving flink op te knappen. De inrichting van de openbare ruimte gaat volledig op de schop, zodat het ook in de toekomst fijn wonen is in het Julianadorp.

Start werkzaamheden Julianadorp een feit 

Op dinsdag 21 maart klonk het startsein van de werkzaamheden in Julianadorp. We zijn begonnen met rioolwerkzaamheden in de Emmastraat. Onder andere om de overlast te beperken, heeft de gemeente ervoor gekozen om het riool te re-linen. Dit betekent dat we het riool aan de binnenkant herstellen met een zogenaamde kous.

Wethouder Jacqueline van Dongen

Nieuwe straatverlichting

Het vierde kwartaal van 2023 gaan we de straatverlichting voorzien van duurzame LED verlichting. Wij verwachten beperkte overlast.

Vervangen riolering achterpad Julianastraat

In september 2023 gaan we riolering vervangen in het achterpad van de Julianastraat. Dit werk is gereed op 1 oktober. 

1000021291

Anna Paulownastraat – vervangen aansluiten persleiding

In de Anna Pauwlonastraat is de aansluiting van de persleiding vervangen op het gemaal. Deze moest nodig vervangen worden. De vervanging heeft plaats gevonden en de aansluiting kan jaren mee. 

Brochure 'Project Julianadorp'

Onlangs heeft u de brochure 'Project Julianadorp' ontvangen in uw brievenbus. In deze brochure geven wij antwoord op de meest gestelde vragen. De brochure kunt u ook hieronder downloaden. Staat uw vraag er niet tussen? Stuur dan een mail naar julianadorp@zwijndrecht.nl.

Download de brochure 

Planning werkzaamheden

Met de werkzaamheden in de Emmastraat zijn we begonnen met de uitvoering van project Julianadorp. Het is een groot project. Daarom voeren we de werkzaamheden in fasen uit. Wanneer uw gedeelte van de wijk aan de beurt is zullen wij zo snel mogelijk met u delen. Houd er wel rekening mee dat het nog enkele jaren kan duren voordat we in uw straat aan de slag gaan. 

Julianadorp