Julianadorp

De riolering en bestrating van het Juliandorp zijn verouderd en zijn toe aan vervanging. We grijpen deze kans aan om uw woonomgeving flink op te knappen. De inrichting van de openbare ruimte gaat volledig op de schop, zodat het ook in de toekomst fijn wonen is in het Julianadorp. In onderstaande video leggen wij u uit wat er gaat gebeuren. In de enquête onder de video kunt u uw wensen en ervaringen met ons delen.

Enquête: Deel uw wensen en ervaringen

De afgelopen maanden heeft u de mogelijkheid gehad om een enquête in te vullen waarin u uw wensen en ervaringen met de wijk met ons kon delen. Inmiddels is de enquête gesloten en verwerken wij de gegevens waar mogelijk in het ontwerp van de buitenruimte. Zodra het schetsontwerp bekend is delen wij dit met u. 


Brochure 'Project Julianadorp'

Onlangs heeft u de brochure 'Project Julianadorp' ontvangen in uw brievenbus. In deze brochure geven wij antwoord op de meest gestelde vragen. De brochure kunt u ook hieronder downloaden. Staat uw vraag er niet tussen? Stuur dan een mail naar julianadorp@zwijndrecht.nl.

Download de brochure 


Reacties tijdens inloopbijeenkomst

Op 29 september organiseerden wij een inloopbijeenkomst over de werkzaamheden in Julianadorp. Tijdens dit inloopmoment kreeg u de kans uw wensen voor de wijk met ons delen. Alle reacties die wij hebben gekregen gebruiken wij waar mogelijk voor het ontwerp van de buitenruimte voor Julianadorp. 
 

Planning werkzaamheden

Op dit moment zijn wij bezig met de voorbereidingen van het project. Tijdens de voorbereidingen wordt ook de fasering bepaald. Wanneer uw gedeelte van de wijk aan de beurt is zullen wij zo snel mogelijk met u delen. Houd er wel rekening mee dat het nog enkele jaren kan duren voordat we in uw straat aan de slag gaan. Per fase zullen wij u, als het zover, is gedetailleerd informeren over de uitvoering en de planning die daarbij hoort.

Julianadorp