Julianadorp

De riolering en bestrating van het Juliandorp zijn verouderd en zijn toe aan vervanging. We grijpen deze kans aan om uw woonomgeving flink op te knappen. De inrichting van de openbare ruimte gaat volledig op de schop, zodat het ook in de toekomst fijn wonen is in het Julianadorp. 

Start werkzaamheden Julianadorp een feit 

Op dinsdag 21 maart klonk het startsein van de werkzaamheden in Julianadorp. We zijn begonnen met rioolwerkzaamheden in de Emmastraat. Onder andere om de overlast te beperken, heeft de gemeente ervoor gekozen om het riool te re-linen. Dit betekent dat we het riool aan de binnenkant herstellen met een zogenaamde kous.

Wethouder Jacqueline van Dongen

Let op! Door de werkzaamheden kunt u van 14 tot en met 16 maart en van 27 tot en met 29 maart niet in de Emmastraat parkeren. Het verkeer wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid. 


Brochure 'Project Julianadorp'

Onlangs heeft u de brochure 'Project Julianadorp' ontvangen in uw brievenbus. In deze brochure geven wij antwoord op de meest gestelde vragen. De brochure kunt u ook hieronder downloaden. Staat uw vraag er niet tussen? Stuur dan een mail naar julianadorp@zwijndrecht.nl.

Download de brochure 

Planning werkzaamheden

Met de werkzaamheden in de Emmastraat zijn we begonnen met de uitvoering van project Julianadorp. Het is een groot project. Daarom voeren we de werkzaamheden in fasen uit. Wanneer uw gedeelte van de wijk aan de beurt is zullen wij zo snel mogelijk met u delen. Houd er wel rekening mee dat het nog enkele jaren kan duren voordat we in uw straat aan de slag gaan. 

Julianadorp