Gemeente gaat verder in gesprek met inwoners over hondenbeleid

We willen het hondenbeleid verbeteren. Daarom gaan we de regels voor inwoners met honden opnieuw bekijken. En bijwerken als dat nodig is. Tot 25 maart kon u een vragenlijst invullen. Er volgen nu gesprekken met inwoners die zich hebben opgegeven om mee te doen met een denktank.

Denktank

Tot 25 maart kon u een vragenlijst over het Zwijndrechtse hondenbeleid invullen. In deze vragenlijst kon u aangeven of u extra wilde meedenken over het hondenbeleid door mee te doen met een denktank. Verschillende inwoners hebben dit gedaan. Zo is een groep inwoners ontstaan die bestaat uit mensen met en zonder hond(en). Zij gaan met de gemeente in gesprek over onderwerpen als hondenpoep opruimen, losloopgebieden en hondenspeelvelden. Wat gaat goed en wat kan beter? Heeft u zich voor de denktank aangemeld? Dan krijgt u binnenkort een uitnodiging met meer informatie. 

Hoe verder?

Na de bijeenkomsten met de denktanks gebruikt de gemeente de rest van het jaar om verder te werken aan het hondenbeleid. Als het nieuwe hondenbeleid klaar is dan vindt u meer informatie op deze pagina