4 & 5 November Open Atelierroute Zwijndrecht - Heerjansdam

In het weekend van 4 en 5 november wordt er voor de 12e keer de Open Atelierroute in Zwijndrecht en Heerjansdam georganiseerd.
Tijdens dit weekend openen 15 ateliers en locaties hun deuren en zijn er diverse exposities te zien en workshops te volgen.
Via de vooraf te downloaden Open Atelierroute, komen de bezoekers langs alle ateliers waar deze dag bij de kunstenaars een kijkje kan worden genomen.

Overzichtstentoonstelling in KunZt

In de overzichtstentoonstelling bij KunZt, die vanaf 4 tot en met 19 november te bezoeken is, zal elke kunstenaar één werk exposeren. Tijdens de duur van de expositie zullen diverse kunstenaars een middag in de expositie ruimte werken. Op deze manier is het mogelijk om ook buiten het weekend van 4 & 5 november een kijkje in het atelier te nemen en de werkwijze van de desbetreffende kunstenaar te bekijken!

Opening

De overzichtstentoonstelling wordt op vrijdag 3 november feestelijk geopend door wethouder Jacqueline van Dongen. De opening start om 16.30 uur en is om 18.30 uur afgelopen.

Workshops

Tijdens de Open Atelier Route organiseert KunZt bij het Oude Raadhuis ook meerdere leuke workshops, zoals tekenen met kleur en vorm, glassfusing voor volwassenen en een workshop lepelmuis maken voor kinderen. 
De route en meer informatie is te vinden op https://www.kunztzwijndrecht.nl/openatelier hier kunnen bezoekers zich ook aanmelden voor de diverse workshops. Na het weekend van 4 en 5 november (11:00 – 17:00 uur) is de tentoonstelling gratis toegankelijk op woensdag, donderdag vrijdag en zondag van 13:30 – 16:30 uur.

kunztposter-411