Dienstverlening en openingstijden gemeentehuis aangepast

Vanwege de maatregelen rond het coronavirus werken we voorlopig met aangepaste openingstijden van het gemeentehuis. 

De aangepaste openingstijden van het gemeentehuis zijn:

  • Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag van 9.00-12.00 uur
  • Woensdag van 13.00-20.00 uur

Regel uw product zoveel mogelijk online. Door het coronavirus werken wij op afspraak en houden wij 1,5 meter afstand. Hierdoor hebben wij minder balies bezet dan u van ons gewend bent. Het kan voorkomen dat het daardoor niet lukt om op korte termijn een afspraak te maken. Wij vragen uw begrip hiervoor. Heeft u zaken te regelen die niet kunnen wachten? Bel ons daarover op telefoonnummer 14 078, wij denken graag met u mee in oplossingen.  

Draag een mondkapje in publieke binnenruimtes. Bedek mond, neus én kin.

Kom maximaal 5 minuten voor uw afgesproken tijd naar ons toe en kom alleen samen als het echt niet anders kan. Voor uw en onze veiligheid betaalt u alleen met pin. 

De burgerlijke stand is op afspraak open voor de aangifte van een geboorte of overlijden. Als het niet lukt om op tijd online een afspraak te maken, bel dan 14078 om een afspraak te maken. U moet immers op tijd aangifte doen. Aangifte van geboorte kunt u ook digitaal doorgeven.

Is uw paspoort of identiteitskaart korter dan 1 maand geldig? Maak dan een afspraak. 

Maak een afspraak

Afhalen producten

Heeft u al een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs aangevraagd? Haal uw nieuwe paspoort, identiteitskaart of rijbewijs alleen op als u het met spoed nodig heeft. Wij bewaren het 3 maanden. Voor het ophalen hoeft u geen afspraak te maken. Let wel op de aangepaste openingstijden.

Online aanvragen

Onderstaande producten zijn ook te regelen via onze website:

Begrip

Heeft u klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Stel uw bezoek dan in ieder geval uit.

Bent u op reis geweest naar een land waarvoor het advies geldt om bij thuiskomst 14 dagen thuis te blijven (in quarantaine)? En heeft u binnen die 14 dagen een afspraak met de gemeente? Verzet dan uw afspraak naar een later moment, ook als u geen klachten heeft. Kijk voor meer informatie op de website van de Rijksoverheid

Aangepaste openingstijden Bureau Sociaal Raadslieden

Vanwege de maatregelen die zijn opgelegd in verband met corona hebben wij onze dienstverlening aangepast. U kunt ons telefonisch bereiken via (078) 770 3720 op:

  • dinsdag 8.30 - 12.00 uur en 13.30 - 15.30 uur
  • donderdag en vrijdag 8.30 - 12.00 uur

Buiten deze tijden kunt u een voicemail bericht achterlaten of een e-mail sturen naar: sociaalraadslieden@zwijndrecht.nl.

De Sociaal Raadslieden gaan weer beperkt spreekuren draaien in het gemeentehuis:

  • dinsdag 12.30 - 15.30 uur
  • donderdag 12.30 - 15.30 uur