Startersavond in Zwijndrecht

Heb je plannen om een eigen bedrijf te starten of ben je al gestart? Kom dan 22 mei langs!

Heb je plannen om een eigen bedrijf te starten of ben je al gestart? Dan sta je voor een leuke maar spannende uitdaging, waarbij je veel zaken moet voorbereiden en regelen. Met welke regels krijg je te maken? Welke mensen en partijen kunnen je helpen bij de start? Welke belastingvoordelen zitten er aan het ondernemerschap? Hoe kom je aan financiering? 

Herken je deze vragen? Kom dan naar de Startersavond van het OnderNemerSplein Rotterdam op woensdag 22 mei om 18.30 uur in het Gemeentehuis, Raadhuisplein 3 in Zwijndrecht. Ondernemers en deskundigen bieden een avond vol informatie, inspiratie en netwerken voor (aspirant-)ondernemers. Tijdens deze avond is er ook een informatiemarkt met de partners van het OnderNemerSplein Rotterdam, zoals de samenwerkende gemeenten in de Drechtsteden, Belastingdienst, UWV, Regionaal Bureau Zelfstandigen, Ondernemersklankbord, Qredits, Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom en KVK. Zij staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en informatie te geven. Kortom een inspirerende avond met veel waardevolle informatie en nuttige tips.

Deelname is gratis, maar je dient je wel per persoon aan te melden in verband met een beperkt aantal plaatsen. Meld je direct gratis aan via https://www.kvk.nl/evenementen/473357/

Kijk hier voor meer informatie.