Ondernemerstop 11 juni 2019

Wat heeft uw bedrijf nodig om te kunnen blijven ondernemen in Zwijndrecht en wat vraagt dit van de omgeving? Welke keuzes maken we om te zorgen dat uw onderneming voldoende ruimte heeft, bereikbaar blijft en u voldoende en geschikt personeel vindt? Deze vragen (en meer!) staan centraal tijdens hét Zwijndrechtse evenement voor ondernemers op 11 juni 2019. De input levert een bijdrage aan de omgevingsvisie en de economische opgaven van de gemeente Zwijndrecht.

Ondernemerstop

Omgevingsvisie

De gemeente stelt een omgevingsvisie op om invulling te geven aan de omgevingswet. Hierin leggen wij de ambities en doelen voor de fysieke leefomgeving voor lange termijn vast. Hier denken we graag samen met u over na. Praat u ook mee? Zet de 11e  alvast in uw agenda én laat uw ondernemersstem horen! 

Nieuwe burgemeester

Tijdens de OndernemersTop krijgt u ook de gelegenheid om kennis te maken met Hein van der Loo, de nieuwe burgemeester van de gemeente Zwijndrecht.

Locatie en aanmelden

De OndernemersTop wordt gehouden in het gemeentehuis van Zwijndrecht.  Meld u hier aan via Zwijndrechtonderneemt@zwijndrecht.nl onder vermelding van uw naam en organisatie.

Programma

17.30 uur: Inloop met buffet
18.15 uur: Welkom door wethouder Tycho Jansen (Economie) en introductie van de nieuwe burgemeester, Hein van der Loo.
18.30 uur: Ondernemers aan zet: samen aan de slag met de toekomst van Zwijndrecht
20.15 uur: Terugkoppeling door wethouder Tycho Jansen
20.30 uur: Start netwerkborrel

Omgevingswet in het kort

De omgevingswet heeft als doel om alle onderdelen van de leefomgeving met elkaar samen te brengen.  De gemeente kijkt mee en adviseert wat kan in plaats van de vraag te stellen: ‘mag het wel?’. De omgevingswet biedt daarnaast meer ruimte voor lokaal maatwerk en leidt tot een betere en snellere besluitvorming. Bekijk deze animatie over de omgevingswet en zie hoe deze wet regels over leefomgeving bundelt en overzichterlijker maakt.