Nieuwe vestiging Rabobank

Op woensdag 17 april 2019 werd de nieuwe vestiging van de Rabobank aan de Laan van Walburg geopend door wethouder Tycho Jansen en Rabo medewerkster Wilma Beekman. Met een mega grote schaar knipten zij het lint door bij de toegangsdeur van het pand. Daarna kon men het pand bekijken onder het genot van een hapje en een drankje.

Het goede doel

Vanwege de opening van het pand mocht de wethouder een cheque uitreiken aan een goed doel. De heer Jansen had gekozen voor kinderboerderij de Kiboe-hoeve In Zwijndrecht, op 25 mei vieren zij hun 50 jarig bestaan. Beheerder Quirijn van den Bosch nam de mooie cheque van 5.000 euro in ontvangst. Met dit bedrag willen zij een nieuwe koeienstal gaan bouwen.

Vestiging zonder geldautomaten
Op de nieuwe vestiging komen geen geldautomaten. Dit omdat de geldautomaten binnen afzienbare tijd overgenomen worden door Geldmaat. Samen met Geldmaat hebben we gekeken naar een geschikte locatie in de buurt om een geldkiosk te plaatsen. De voorbereidingen daarvoor zijn in volle gang. Medio mei komt de geldkiosk beschikbaar bij het pand Beneluxlaan 5.