Groot Onderhoud N3 - Webinar op 9 en 10 juli

Wist u al dat de N3 op de schop gaat vanaf 6 augustus? Rijkswaterstaat werkt in verschillende fases tot oktober 2021 aan de weg. Er zijn dan minder rijstroken beschikbaar en de weg wordt versmald. Om de hinder te beperken, wordt een deel van het werk tijdens de vakantieperiode uitgevoerd en worden volledige wegafsluitingen in (lange) weekenden gepland. Wilt u weten wat wanneer gaat spelen? Maakt u zich zorgen over de bereikbaarheid van de regio Drechtsteden en uw eigen locatie nu de wegen toch weer steeds drukker worden? Of wilt u wel iets doen aan de bereikbaarheid, maar vraagt u zich af waar te beginnen?

Donderdag 9 en vrijdag 10 juli organiseren Rijkswaterstaat, ParkTrust, Drechtsteden en het ‘Platform Samen Bereikbaar Drechtsteden’ een aantal webinars voor het bedrijfsleven. Wilt u weten wat de hinder is en wat dit betekent voor uw bedrijf, de logistieke processen en uw medewerkers en hoe u uw bereikbaarheid kunt optimaliseren? Kom dan gemakkelijk online in een van deze ‘online N3 bijeenkomsten’ die we per gebied organiseren.

Elk webinar duurt maximaal 1,5 uur. We presenteren de hinder, mogelijke alternatieven en omleidingsroutes. Daarnaast ruimen we voldoende tijd in voor het stellen van vragen en presenteren we de digitale N3 toolbox met allerlei communicatiemiddelen die u kunt gebruiken.

Meer informatie

Aanmelden