Startensavond voor ondernemers - 17 oktober

Kom naar de Startersavond van het OnderNemerSplein Rotterdam - woensdag 17 oktober 2018 om 18.30 uur in het Gemeentehuis Zwijndrecht (Raadhuisplein 3).

De ideale informatieavond voor startende ondernemers!

Heeft u plannen om een eigen bedrijf te starten of bent u al gestart? Dan staat u voor een leuke maar spannende uitdaging, waarbij u veel zaken moet voorbereiden en regelen. Met welke regels krijgt u te maken? Welke mensen en partijen kunnen u helpen bij de start? Welke belastingvoordelen zitten er aan het ondernemerschap? Hoe komt u aan financiering? Zomaar wat vragen.

Herkent u deze vragen? Kom dan naar de Startersavond van het OnderNemerSplein Rotterdam op woensdag 17 oktober 2018 om 18.30 uur in het Gemeentehuis, Raadhuisplein 3 in Zwijndrecht. Ondernemers en deskundigen bieden een avond vol informatie, inspiratie en netwerken voor (aspirant-)ondernemers.

Informatiemarkt
Tijdens deze avond is er ook een informatiemarkt met de partners van het OnderNemerSplein Rotterdam, zoals de samenwerkende gemeenten in de Drechtsteden, Belastingdienst, UWV, Regionaal Bureau Zelfstandigen, Ondernemersklankbord, Qredits, Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom en de Kamer van Koophandel. Zij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en informatie te geven.

Kortom een inspirerende avond met veel waardevolle informatie en nuttige tips. Deelname is gratis, maar u dient zich wel per persoon aan te melden in verband met een beperkt aantal plaatsen.Aanmelden kan via: https://www.kvk.nl/evenementen/462711/

Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, wilt u zich dan afmelden bij de organisatie? Voor vragen kunt u mailen naar: mirella.vanden.akker@kvk.nl