Bijeenkomst de geer

De mogelijkheden voor een zonnepanelensysteem op de Geer is onderzocht. De leuke en inspirerende resultaten willen we graag met u delen. Luister, praat en doe mee op 16 oktober van 16.00 tot 19.00 uur bij Oranjedak West B.V. De bijeenkomst is een volgende stap in het gezamenlijke energiebesparings- en zonnepanelen project op de Geer.

Wat kan er allemaal bij uw bedrijf?

Op dinsdag 12 juni organiseerde de Gemeente Zwijndrecht samen met Stichting de Geer, Stichting Drechtse Stromen, Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid en Eblo Seating B.V. een energie(k) ontbijt. Het ontbijt was een mooie start voor een gezamenlijk energiebesparings- en zonnepanelen project op de Geer. Bij meerdere geïnteresseerden ging de omgevingsdienst langs voor een energiescan en handvatten om ermee aan de slag te gaan. Inmiddels zijn de energiescans uitgevoerd en de mogelijkheden voor de zonnepanelensystemen onderzocht. De leuke en inspirerende resultaten willen we graag met u delen. Daarnaast leggen we u graag de mogelijkheden voor het vervolg voor.

Luister, praat en doe mee op 16 oktober (inclusief borrel!)
U bent van harte uitgenodigd voor de vervolgbijeenkomst op dinsdag 16 oktober van 16.00 tot 19.00 uur bij Oranjedak West B.V. (Gildenweg 4, Zwijndrecht).
De bijeenkomst is een volgende stap in het gezamenlijke energiebesparings- en zonnepanelen project op de Geer.

Resultaten en voordelen collectieve samenwerking
We willen alvast een tipje van de sluier oplichten: de energiescans laten zien dat meerdere ondernemers besparingen kunnen realiseren door het vervangen van verlichting door LED en isolatiemaatregelen! Ook zijn er meerdere ondernemers die graag zonnepanelen willen aanschaffen en dit gezamenlijk willen aanpakken. Collectief aan de slag gaan met besparing en opwek levert veel voordelen op: experts kunnen het proces ondersteunen en gezamenlijke inkoop kan schaalvoordelen opleveren. Bovendien heeft de provincie Zuid-Holland een subsidie voor gezamenlijke energieprojecten.

(https://www.zuid-holland.nl/loket/subsidies/subsidies/@21504/energie/)


Pitch door eigen ondernemers 
Het bedrijventerrein de Geer heeft ondernemers die duurzame oplossingen aanbieden. Zij vertellen in een korte pitch wat ze voor u kunnen betekenen. Bent u zelf ondernemer op de Geer, en wilt u vertellen wat u kunt bieden? Meld u dan bij Inge van Diest (i.van.diest@zwijndrecht.nl).


Meld u aan voor 8 oktober
Meld u aan voor de bijeenkomst bij Inge van Diest (i.van.diest@zwijndrecht.nl). Wij ontvangen uw aanmelding graag uiterlijk maandag 8 oktober. Kunt u niet aanwezig zijn bij de bijeenkomst, maar heeft u wel interesse, dan kunt u zich ook melden via Inge.

 

We hopen op een grote opkomst en zien u graag op dinsdag 16 oktober!