TEN-T dagen 2016 van 20-22 juni in Rotterdam

Bent u werkzaam in de transport- en verkeerssector zoals scheepvaart, zeehavens, spoor, wegvervoer of luchtvaart? Of bent u actief met duurzame innovaties of digitalisering en zoekt u financieringsmogelijkheden of projectpartners? Kom op 20-22 juni naar de TEN-T dagen in Rotterdam.

Daarnaast staat de ontwikkeling en financiering van het Trans Europese Transportnetwerk (TEN-T) centraal. Ook kunt u gebruik maken van de goede en internationale netwerkmogelijkheden voor overheden, investeerders, infrastructuurbeheerders en innovatieve ondernemers.

En er is een grote expositie waar u meer dan 100 verschillende TEN-T, CEF, H2020 en Shift-to-Rail projecten en initiatieven ziet. Europees commissaris voor Transport, Violeta Bulc, en minister van Infrastructuur en Milieu, Melanie Schultz van Haegen nodigen ministers, leden van het Europees parlement en alle andere stakeholders uit om het ontwikkelen en financieren van het Trans-European Transport Netwerk te bespreken.

De Trans-European Transport Netwerk (TEN-T) dagen vinden van 20 tot 22 juni 2016 plaats in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Meer informatie over het programma, side-events, de organisatie en hoe u zich aanmeldt vindt u op de website TEN-T days 2016.

TEN-T days