Reconstructie bedrijventerrein Develpoort

Bedrijventerrein Develpoort is toe aan groot onderhoud. De riolering is verzakt en versleten en ook de bestrating is in slechte staat. Dit is aanleiding voor een grootschalige reconstructie die 28 september van start is gegaan.

Het werk omvat het vervangen van de riolering, het herstraten van parkeerstroken en het asfalteren van de wegen. De gemeente Zwijndrecht heeft reeds een nieuw rioolgemaal aangebracht bij de Pieter Zeemanstraat. Na de aanleg van de nieuwe riolering, zal de afvoer van het rioolwater daarmee in de toekomst verbeteren. De werkzaamheden zijn gestart op 28 september 2015 en zullen medio zomer 2016 gereed zijn.

Voor informatie over het project kunt u terecht bij de omgevingsmanager Olivier van de Klippe in het Informatiecentrum aan de H.A. Lorentzstraat 4 (ma. t/m do. van 13.00-16.00 uur). Hier is ook brochuremateriaal te vinden. Ook kunt u het project volgen via Facebook, de website of download de BouwApp en zoek op de trefwoorden 'Develpoort reconstructie Zwijndrecht'.

Ga naar de website van het project voor de projectbeschrijving, nieuws en contactgegevens: http://www.timmer-verzijl.nl/nl/projecten/detail/reconstructie-develpoort-zwijndrecht.

Reconstructie Develpoort