Handelsmissie Drechtsteden dit najaar naar Bulgarije

Netherlands Maritime Technology (NMT) organiseert van zondag 1 t/m woensdag 4 oktober 2017 in opdracht van de Drechtsteden een handelsmissie naar de regio Varna, het maritieme cluster van Bulgarije met meer dan 45 maritieme bedrijven. Tijdens deze handelsmissie worden onder meer vijf werven in deze regio bezocht.

Na een populaire B2B bijeenkomst met Bulgaarse maritieme bedrijven vorig jaar in Nederland is het tijd voor een vervolg, een bezoek aan Varna. Van 1 t/m 4 oktober a.s. organiseert Netherlands Maritime Technology (NMT) in opdracht van de Drechtsteden een handelsmissie naar deze regio. Varna is het maritieme cluster van Bulgarije met meer dan 45 maritieme bedrijven. Tijdens deze handelsmissie bezoeken we o.a de vijf werven in deze regio. Daarnaast wordt er een netwerkevenement georganiseerd in samenwerking met Bulnas waarbij veel Bulgaarse maritieme bedrijven aanwezig zullen zijn. De designbureaus waar Varna er ook een mooi aantal van telt worden tevens bezocht. Heeft u internationale ambities in Bulgarije en wilt u snel de juiste contacten leggen in de regio Varna in Bulgarije, neem dan deel aan deze handelsmissie!

De Bulgaarse markt
Met behulp van nieuwe en moderne productietechnologieën, gespecialiseerde software en internationaal erkende normen behouden de Bulgaren hun concurrentievoordeel op de lokale en wereldwijde markt. Bulgaarse scheepsbouw- en scheepsreparatiewerven hebben goede kennis, vaardigheden en middelen tot hun beschikking om de maritieme en offshore-industrie te bedienen.

De werven in Varna hebben uitgebreide track records als het gaat om hun vermogen tot het ontwerpen, bouwen en repareren van schepen tot 100 000 DWT. Het maritieme cluster in deze regio heeft expertise op het gebied van techniek, bouw en reparatie van verschillende soorten zeeschepen en riviervaartschepen, zoals tankers, bulkvervoerders, productcarriers, containerschepen, universele / algemene vrachtschepen, patrouilleschepen, sleepboten, vissersvaartuigen, passagiersschepen en jachten. Daarnaast bouwen ze drijvende faciliteiten op rompen van Ferro cement, zoals drijvende parkeerplaatsen, hotels, ziekenhuizen en andere soorten voorzieningen voor haven / werf infrastructuur projecten.

De wetenschappelijke organisaties hebben een indrukwekkende expertise en reputatie opgebouwd in fundamentele en toegepaste onderzoekswerken en studies, zoals FEA modellering en analyse van marine en offshore structuren en machines. De ontwerpbureaus leveren zeer competitieve diensten en bieden een volledige concept. Van conceptueel ontwerp, Front-end Engineering Design, Basic Design tot Detailed Engineering, daarbij gebruik makend van gespecialiseerde CAD / CAM en FEA analyse software.

Programma
Klik hier om het concept programma te bekijken.

Kosten
Deelname aan de missie staat open voor alle bedrijven en instellingen die belangen hebben in de maritieme markt en interesse hebben in zakendoen in Bulgarije. De kosten voor deelname aan de missie bedragen €475,- exclusief BTW p.p. De kosten voor reis en verblijf en eventuele overige, individuele uitgaven, zijn voor eigen rekening.

Kortingsmogelijkheid
Mogelijk kan uw MKB-bedrijf door gebruikmaking van de missievoucher t/m € 1.500 korting krijgen op Trade activiteiten van NMT. Klik hier voor meer informatie.

Meer informatie & aanmelden
Klik hier om aan te melden. Neem voor meer informatie contact op met Sandra Thornhill, Trade Promotion Advisor bij NMT via M +31 (0)6 12 42 70 62 of E thornhill@maritimetechnology.nl.

Logo's handelsmissie Varna