Collectieve inkoopactie zonnepanelen: Lokale installateurs gezocht

Bent u installateur van zonnepanelen in de regio Drechtsteden? Dan is onze collectieve inkoopactie van zonnepanelen wellicht interessant voor u. In samenwerking met Bleeve – het bedrijf achter het Regionaal Energieloket - start de gemeente in oktober een collectieve inkoopactie van zonnepanelen.

De gemeente Zwijndrecht heeft de ambitie om in 2050 een energie neutrale gemeente te zijn. Met deze actie wil de gemeente huiseigenaren stimuleren om duurzaam energie op te wekken. Door deel te nemen aan de collectie inkoopactie kunnen huiseigenaren op een eenvoudige manier zonnepanelen kopen en laten installeren. Het Regionaal Energieloket is opgezet om het verduurzamen van de woning zo makkelijk mogelijk te maken voor huiseigenaren. Zij kunnen met al hun vragen over energiebesparing en/of energieopwekking bij het Energieloket terecht.

Aanmelden voor 31 juli 2017
De gemeente wil lokale installateurs de mogelijkheid geven om deel te nemen aan deze actie. Daarom roepen wij u, als lokaal installateur van zonnepanelen, op zich aan te melden voor de actie. De inkoopactie wordt gecoördineerd door Bleeve, dat eerder succesvolle collectieve inkopen heeft verzorgd. Bijvoorbeeld in de gemeente Bunnik. Honderd woningeigenaren hebben deelgenomen en zonnepanelen geïnstalleerd, goed voor een totale CO2-besparing van ruim 19 miljoen kg en een omzet van bijna € 0,5 miljoen voor een lokale installateur. Op basis van de aanmeldingen maakt Bleeve een selectie aan de hand van kwaliteit (materialen, ervaring, inrichting organisatie & capaciteit) en prijs. Heeft u interesse, mail dan uw bedrijfsinformatie vóór 31 juli 2017 naar Thorben Meijer van Bleeve, email: thorben@bleeve.nl. Voor vragen kunt u ook bij hem terecht.

Meer informatie over de criteria en de actie vindt u op www.zwijndrecht.nl/zonnepanelen.

Logo Regionaal Energieloket