Mag het licht uit?

De dagen worden langzaamaan weer langer maar we hebben de verlichting toch nog een deel van de dag aan. Sommigen van u moeten of willen de verlichting misschien zelfs de hele dag laten branden. Heeft u nog TL-verlichting in uw bedrijfspand hangen? Dan kunt u met led-verlichting tot wel 80% besparen op het elektriciteitsverbruik van uw verlichting. Dankzij fiscale regelingen krijgt u een deel van de investering terug en verdient u de investering binnen enkele jaren terug.

Wilt u meer weten over led-verlichting? De online Milieubarometer geeft u meer informatie over deze en tientallen andere rendabele maatregelen die u altijd binnen 5 jaar terugverdient. De Drechtsteden bieden u een kosteloos startabonnement op de online Milieubarometer aan. Het is een waardevol hulpmiddel bij het besparen op energie en verminderen van milieubelasting. Naast talloze besparingstips, krijgt u ook inzicht in de milieuprestaties en de CO2-footprint van uw bedrijf. Ook is het een hulpmiddel om diverse certificaten zoals de CO2-prestatieladder of ISO14001 te behalen.

Kijk voor meer informatie of voor het aanvragen van het gratis startabonnement op www.milieubarometer.nl/gratis-startabonnement

Logo milieubarometer