Maak gebruik van de gratis energiescan!

Kleinverbruiker? Vraag nu een gratis energiescan besparende maatregelen

Hoe kan ik als ondernemer geld besparen met minimale investeringen?

De huidige omstandigheden zorgen ervoor dat u als ondernemer wel iets anders aan uw hoofd heeft dan te denken over energiemaatregelen. Toch kunt u juist nu u met minimale inspanning energie en geld besparen. Hoe? Het werkt als volgt:

Voor het begin van de coronacrisis heeft de gemeente gratis energiescans voor kleinverbruikers in Zwijndrecht laten uitvoeren door een gespecialiseerde adviseur. De gemeente betaalt deze scans voor u. Er zijn nog enkele scans te vergeven, maar wees er snel bij, want op = op.

De meest geadviseerde energiebesparende maatregelen uit de uitgevoerde scans zijn:

  • Aanwezigheidsdetectie op verlichting in bijvoorbeeld toiletten en magazijnen

  • Tijdschakelaars bij energiegebruikers, zoals koffieautomaten, mechanische ventilatie, e.d.

  • Vervangen traditionele halogeen- en TL-verlichting door LED

  • Energie-monitoring toepassen

  • Plaatsen radiatorfolie voor ongeïsoleerde muren

Afhankelijk van uw gebruik verdient u de kosten van deze maatregelen in een half jaar tot vijf jaar terug!

Wilt u ook een gratis energiescan?
Is uw bedrijf gevestigd in Zwijndrecht en is uw energieverbruik per jaar lager dan 50.000 kWh elektriciteit én lager dan 25.000 m3 aardgas? Dan kunt u zich alsnog aanmelden voor een gratis scan. Bedrijven met een groter verbruik moeten voldoen aan wettelijke verplichtingen voor energieverbruik. Om de energiescan bij u uit te voeren komt er – zodra dit weer kan - een gespecialiseerde adviseur van Klimaatroute bij uw winkel of bedrijf langs. De adviseur kijkt onder andere naar verlichting, verwarming en isolatie. De gratis energiescan geeft inzicht in haalbare en betaalbare energiebesparende maatregelen. De ervaring leert dat u gemiddeld 30% kunt besparen op uw energierekening! 

Aanmelden gratis energiescan
Stuur een mail naar r.buijs@klimaatroute.nl. Via dit mailadres kunt u ook terecht voor vragen. Er zijn totaal 50 scans beschikbaar!