Gratis energiescan voor ondernemers

Wil u als ondernemer ontdekken hoe u kunt besparen op uw energierekening? Ontwikkelingen zoals de energietransitie maken het ondernemen niet makkelijker. Gemeente Zwijndrecht wil energiebesparing stimuleren. Ook voor bedrijven begint de energietransitie met energie besparen. 

Adviseur komt langs

Om de energiescan bij u uit te voeren komt er een gespecialiseerde adviseur van Klimaatroute bij uw winkel of bedrijf langs. De adviseur kijkt onder andere naar verlichting, verwarming en isolatie. Een energiescan geeft inzicht in haalbare en betaalbare energiebesparende maatregelen. De ervaring leert dat er gemiddeld 30% bespaard kan worden op de energierekening! De scan kost u slechts een half uurtje werk. 

Aanmelden gratis energiescan

Is uw bedrijf gevestigd in gemeente Zwijndrecht en is uw energieverbruik per jaar lager dan 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m3 aardgas? Stuur om mee te doen nu een mail naar r.buijs@klimaatroute.nl 
Via dit mailadres kunt u ook terecht voor vragen. Er zijn 50 scans beschikbaar en OP=OP!
De scan ter waarde van enkele honderden euro's is voor u gratis. We vragen u wel om aanwezig te zijn op de avondbijeenkomst van 20 mei 2020 die georganiseerd wordt nadat alle scans zijn uitgevoerd.