College van B&W op bezoek bij de Oliebron

Op 16 februari 2016 heeft het College van Burgemeester & Wethouders van Zwijndrecht een bezoek gebracht aan De Oliebron. In 2016 bestaat De Oliebron 125 jaar. De Oliebron werd in 1891 in Rotterdam opgericht en is sinds 1967 in Zwijndrecht gevestigd.

Er is voor Zwijndrecht als vestigingslocatie gekozen omdat Zwijndrecht perfect tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen ligt en het bovendien uitstekende verbindingen heeft met het achterland. De Oliebron is uitermate trots op zijn rijke verleden en kijkt toch vooral naar de toekomst. Alle investeringen van de laatste jaren maar ook de investeringen die voor de komende jaren staan gepland, zijn erop gericht de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. De Oliebron is marktleider op het gebied van Private Label met een expertise van meer dan 200 merken en ruim 17.000 artikelen. Het beleid is erop gericht zoveel mogelijk te voldoen aan de verlangens van de klanten, zonder daarbij aspecten als veiligheid, gezondheid en milieu uit het oog te verliezen. Het College van B&W feliciteerde de huidige directeur Luc Niessen met het bereiken van deze mooie leeftijd en de ontwikkeling van de nieuwe loods en sprak de wens uit dat De Oliebron nog vele jaren in de Gemeente Zwijndrecht gevestigd mag blijven.

Op de foto van links naar rechts: burgemeester Dominic Schrijer, wethouder Robert Kreukniet, Marcel Rietberg van de omgevingsdienst Zuid Holland Zuid, wethouder Aaike Kamsteeg, directeur Luc Niessen en gemeentesecretaris Henk van Beelen

College van B&W op bezoek bij de Oliebron