Uitreiking Innovatie Award op 1 juni: genomineerden bekend

De genomineerden voor de Innovatie Award 2016 zijn bekend. De vijf genomineerden zijn: BFT Transport (Zwijndrecht), Deli-Jack (Hendrik Ido Ambacht), Eagle Energy (Alblasserdam), Saricon (Sliedrecht) en Van den Herik (Sliedrecht). De organisatie ontving zeventien innovaties.

De innovatie award is een gezamenlijk initiatief van Werkgevers Drechtsteden en Drechtsteden Business. Na de succesvolle edities van 2014 en 2015 wordt in 2016 de volgende stap gezet. Dit manifesteert zich in een hechte samenwerking met Aerospace Meets Maritime en de Techniek-/Innovatieweek. Naast de uitreiking van de Innovatie Award, zijn er ook prijzen voor MBO-studenten die een uitmuntende prestatie op hun leerbedrijf hebben geleverd. Tevens worden namens NexTech enkele scholarships uitgereikt, deze studiebeurzen zijn een financiële injectie voor de technische studie van leerlingen HAVO-VWO. De Drechtsteden sponsoren de Innovatie Award.

De uitreiking van de Innovatie Award 2016 vindt plaats op woensdag 1 juni a.s. vanaf 17.30 uur tijdens een feestelijk event in het Postillion Hotel Dordrecht. Hier aan voorafgaand zal het congres Aerospace meets Maritime plaatsvinden.

Meer informatie via de website van de Innovatie Award.

Logo innovatie award