Accountmanager

Gerard Keuzenkamp

Gerard Keuzenkamp vormt de spil tussen de gemeente Zwijndrecht en de Zwijndrechtse ondernemers.
Onderneemt u in Zwijndrecht? Maak kennis met uw accountmanager bedrijven.

Zwijndrecht: de ondernemende tuinstad. Een gevarieerde gemeente; dorpser dan Dordrecht en stedelijker dan de rest van de Drechtsteden. Zwijndrecht is een levendige gemeente, uitstekend bereikbaar en er is veel werkgelegenheid. Bent u ondernemer in Zwijndrecht? Of wilt u een onderneming starten? Dan krijgt u zeker met de gemeente te maken. Denk aan vergunningen, het vinden van een nieuwe vestigingslocatie of het bespreken van nieuwe initiatieven.

Snel zaken doen

Vragen aan de gemeente wilt u het liefst zo snel mogelijk beantwoord zien. Tijd is kostbaar en dus is het fijn als de zaken met de gemeente vlot en naar wens verlopen. Daarom heeft elke gemeente een vast contactpersoon voor ondernemers en starters. In Zwijndrecht is dit Gerard Keuzenkamp, accountmanager bedrijven.

De accountmanager is uw vraagbaak en wegwijzer en bemiddelt tussen u en de gemeente. Naast belangrijke informatie en ontwikkelingen voor ondernemers in uw eigen gemeente blijft de accountmanager ook op de hoogte van de regionale ontwikkelingen. Alle kennis en krachten worden gebundeld om ondernemers zo nog beter van dienst te kunnen zijn.

Kan ik iets voor u betekenen? Neem gerust eens contact op!

Gerard Keuzenkamp                                               

Tel: 078-770 3578

Mob: 06-1830 1312

E-mail: g.keuzenkamp@zwijndrecht.nl