Nieuwsbrief Ondernemers Zwijndrecht - April 2018

Hierbij ontvangt u de nieuwe Ondernemersnieuwsbrief. Met onder andere nieuws over de gemeenteraadsverkiezingen, nieuwbouw op bedrijventerrein Bakestein en duurzaam ondernemen.

Actie voor de binnenvaart en het onderwijs

Al op de basisschool denken jongeren na over hun toekomst. Maar hebben kinderen en ouders voldoende kennis over de mogelijkheden? Weten ze bijvoorbeeld dat Zwijndrecht de thuishaven is van de binnenvaart? En dat er hier dus onwijs veel leuke en uitdagende beroepen zijn in de technische en maritieme sector?

Half miljoen euro voor verbeteren Zuid-Hollandse bedrijventerreinen

De provincie stelt in 2018 €500.000 beschikbaar om bedrijventerreinen te verbeteren. Het geld is bedoeld voor onderzoek naar kansen, zoals de aanleg van groen. Het bedrag komt beschikbaar via de subsidieregeling Planvorming bedrijventerreinen Zuid-Holland die donderdag 15 maart is opengesteld.

Veel vraag naar bedrijventerrein Bakestein in Zwijndrecht

Bedrijven die zich op bedrijventerrein Bakestein willen vestigen, moeten daar snel werk van maken! De economie trekt aan en dat merken we duidelijk aan de interesse die er op dit moment is voor Bakestein. Bent u geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Praat met leveranciers om duurzamer te ondernemen

Westerman Infra B.V. een grond-, weg-, en waterbouwbedrijf uit Zwijndrecht heeft recent meegedaan aan een duurzaamheidsestafette om meer inzicht te krijgen en acties te ondernemen om het milieu te sparen.

1e paal nieuwbouw K&B Van Pelt BV op Bakestein

Vrijdag 2 maart 2018 werd op bedrijventerrein Bakestein officieel de eerste paal geslagen voor het nieuwe pand van K&B Van Pelt BV. De 1e paal werd geslagen door de kinderen van de broers Kees en Bert van Pelt.

Economische Agenda 2017-2020 'Samen aan de slag'

Bereikbaarheid, energietransitie, binnenvaart en onderwijs / arbeidsmarkt. Deze vier thema's staan centraal in de Economische Agenda 2017/2020. Een krachtige, flexibele agenda met focus op resultaat. De gemeente en ondernemers uit Zwijndrecht gaan hier samen mee aan de slag.