Terugblik Groot Zwijndrecht Debat

Meer Ambitie voor Zwijndrecht

Tijdens het Groot Zwijndrecht Debat afgelopen donderdag 15 maart gingen de lijsttrekkers van de negen Zwijndrechtse partijen die aan de gemeenteraadverkiezingen meedoen  in een goed gevulde hal van het gemeentehuis met elkaar in de debat.  Het debat stond onder leiding van Victor Deconinck.

Toekomst 

De thema’s voor het debat werden geïntroduceerd met een filmpje. Centraal in de film stond:" Wat voor een gemeente wil Zwijndrecht in de toekomst zijn?"  Partijen beantwoorden deze vragen met de volgende antwoorden: eantwoorden.Zorg voor goede verbindingen met Dordrecht en Rotterdam;Zwijndrecht aantrekkelijker maken voor jongeren; het ontwikkelen van het Veerplein als uitgaansgebied; ondersteunen van kleine initiatieven; een beweegfestival, tiny houses; niet bouwen in het buitengebied; zorg voor de jeugd;  gezamenlijk zoeken naar oplossingen voor energie beperking  energieneutraal bouwen.

Ambitie

De debat leider Victor Deconinck vond dat de partijen zich steviger mochten opstellen ten op zichte van elkaar. Zijn boodschap was dat Zwijndrecht best wat meer ambitie mocht uitstralen: Ga er voor en zorg dat je de beste wordt!

 

Terugluisteren van het Groot Zwijndrecht Debat kan op woensdag 21 maart bij ATOS RTV van 17.00 tot 19.00 uur

Uitgelicht

livecom.net chat