Zoekresultaten

Heeft u niet kunnen vinden wat u zocht? Dat horen wij graag! Laat het ons weten via gemeente@zwijndrecht.nl en vermeld uw telefoonnummer, dan nemen we z.s.m. contact met u op!

Let op! Zoekt u informatie over de Gemeenteraad? Klik dan hier

 

169 resultaten voor ‘’

 • Zwijndrechtse Heugel voor scheidend secretaris Marine Club

  Uitreiking Heugel WEB Burgemeester Dominic Schrijer reikte een Zwijndrechtse Heugel uit aan scheidend vicevoorzitter/secretaris Bert de Nooijer van de Marine Club Rotterdam (MCR). Hij werd verrast met deze onderscheiding tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) van de MCR op donderdag 14 april.

 • Zwijndrechts College van B&W op bedrijfsbezoek bij Oostendorp

  Collegebezoek Oostendorp WEB Dinsdag 15 november 2016 heeft het voltallige college van burgemeester en wethouders een bezoek gebracht aan Oostendorp Nederland in Zwijndrecht. Oostendorp is een installatiebedrijf van professionele verlichting op hoogte en werkt met de nieuwste technologieën.

 • Zwijndrecht rolt de rode loper uit

  pdf, 3MB
 • Zwijndrecht Innovation Park

  In het hart van de maritieme delta bevindt zich Zwijndrecht Innovation Park. Een unieke locatie van ruim 7,5 hectare aan de Lindtsedijk, bestemd voor nieuwe maritieme en industriële bedrijvigheid. Een terrein onlosmakelijk verbonden met de Rotterdamse haven en het achterland.

 • Zwijndrecht Innovation Park

  pdf, 1MB
 • Zwijndrecht Energieneutraal. Doet u mee?

  Gemeente Zwijndrecht logo WEB De gemeente werkt aan een plan om energiebesparing en het gebruik van duurzame energie te stimuleren. Ons energieverbruik moet veranderen om de gevolgen van klimaatverandering tegen te gaan en ook in de toekomst een fijne leefomgeving te hebben. Om dat te bereiken, moeten we met zijn allen veel minder energie gaan gebruiken. En de energie die we gebruiken moet afkomstig zijn uit duurzame energiebronnen, zoals zon, wind, water en biomassa.

 • Zwijndrecht denkt aan uw toekomst

  07 mei 2019, pdf, 1MB
 • Zwijndrecht denkt aan uw toekomst

  07 mei 2019

  bedrijventerrein Groote Lindt Interview met wethouder Jansen over Zwijndrecht 'de maritieme hotspot'

 • Zuid-Holland lanceert groot innovatiefonds voor energietransitie

  lancering-energiiq-energie-investeringsfonds-zuid-holland WEB De provincie Zuid-Holland stelt de komende jaren €35 miljoen beschikbaar voor bedrijven die actief zijn op het gebied van energie-innovaties. Zo maakte gedeputeerde Han Weber vandaag bekend bij de lancering van ENERGIIQ, Energie-innovatiefonds Zuid-Holland, tijdens het jaarevent van InnovationQuarter.

 • Wethouder Robert Kreukniet bezoekt GCM

  Bezoek GCM WEB Robert Kreukniet heeft op dinsdag 11 juli een kennismakingsbezoek gebracht aan Marcel Hoek (Sales Manager) van GCM in hun nieuwe bedrijfspand aan de Daltonstraat 1 op bedrijventerrein Bakestein in Zwijndrecht.

Verfijn uw zoekopdracht

Zoek binnen

Publicatiedatum

Sorteren op

Resultaten per pagina