Zoekresultaten

Heeft u niet kunnen vinden wat u zocht? Dat horen wij graag! Laat het ons weten via gemeente@zwijndrecht.nl en vermeld uw telefoonnummer, dan nemen we z.s.m. contact met u op!

Let op! Zoekt u informatie over de Gemeenteraad? Klik dan hier

 

7 resultaten voor ‘’

 • Sportlaan Heerjansdam

  17 juni 2019

  De Groene Harmonie De derde en laatste fase van het project voorzieningencluster in Heerjansdam is gestart. In deze fase worden 23 koopwoningen gebouwd aan de Sportlaan naast het Woonzorgcentrum Midden-Inn.

 • Brusselsestraat

  Bouwproject Brusselsestraat Aan de Brusselsestraat 39, op de locatie van de voormalige gezinsvervangende woonvorm Oeverborgh, start AKM Projectontwikkeling binnenkort met de bouw van appartementencomplex Haut.

 • Omleidingstekening fase 3B

  18 juni 2019, pdf, 5MB
 • Omleidingstekening fase 3C

  18 juni 2019, pdf, 9MB
 • Herinrichting Koninginneweg

  Koninginneweg foto De Koninginneweg wordt opnieuw ingericht vanaf de rotonde bij de Pieter Zeemanstraat tot en met de rotonde bij de Burgemeester Jansenlaan. Deze herinrichting is nodig om de doorstroming het verkeer op dit gedeelte te verbeteren en de openbare ruimte beter in te richten.

 • Omleidingstekening fase 3A

  18 juni 2019, pdf, 8MB
 • Spoorzone - Op weg naar een mooiere stationsomgeving

  20 juni 2019

  WEB281215 Zwijndrecht - Unimils kade_15 final De provincie Zuid-Holland en de gemeenten Dordrecht en Zwijndrecht werken samen om invulling te geven aan de verstedelijkingsopgave voor de Spoorzone. Het gaat om een omvangrijk gebied in Dordrecht en Zwijndrecht dat zich uitstrekt over een lengte van 7,5 kilometer met drie stations die elk op een afstand van twee kilometer van elkaar liggen.

Verfijn uw zoekopdracht

Zoek binnen

Publicatiedatum

Sorteren op

Resultaten per pagina