Zoekresultaten

Heeft u niet kunnen vinden wat u zocht? Dat horen wij graag! Laat het ons weten via gemeente@zwijndrecht.nl en vermeld uw telefoonnummer, dan nemen we z.s.m. contact met u op!

Let op! Zoekt u informatie over de Gemeenteraad? Klik dan hier

 

97 resultaten voor ‘’

 • Herinrichting Koninginneweg

  Koninginneweg foto De gemeente Zwijndrecht heeft de Koninginneweg opnieuw ingericht vanaf de rotonde bij de Pieter Zeemanstraat tot en met de rotonde bij de Burgemeester Jansenlaan. Deze herinrichting was nodig om de doorstroming van het verkeer op dit gedeelte te verbeteren en de openbare ruimte beter in te richten.

 • Brochure Noordpark

  18 juli 2019, pdf, 976kB
 • Brochure Stationskwartier Zwijndrecht

  18 juli 2019, pdf, 1MB
 • Spoorzone - Op weg naar een mooiere stationsomgeving

  18 juli 2019

  WEB281215 Zwijndrecht - Unimils kade_15 final De provincie Zuid-Holland en de gemeenten Dordrecht en Zwijndrecht werken samen om invulling te geven aan de verstedelijkingsopgave voor de Spoorzone. Het gaat om een omvangrijk gebied in Dordrecht en Zwijndrecht dat zich uitstrekt over een lengte van 7,5 kilometer met drie stations die elk op een afstand van twee kilometer van elkaar liggen.

 • Lindelaan West

  Lindelaan West foto Het westelijke gedeelte van de Lindelaan is toe aan een opknapbeurt. Deze reconstructie is noodzakelijk omdat de riolering, de stoep en bestrating verouderd zijn.

 • Jeroen Boschlaan - Grote aanpak openbare ruimte

  Foto Jeroen Boschlaan In 2020 starten we met grootschalig onderhoud aan de Jeroen Boschlaan. Dit is nodig omdat het riool, het asfalt van de rijbaan en de stenen van de parkeervakken en stoep aan vervanging toe zijn. Ook wordt de straat ingericht als fietsstraat.

 • Sportlaan Heerjansdam

  De Groene Harmonie De derde en laatste fase van het project voorzieningencluster in Heerjansdam is gestart. In deze fase worden 23 koopwoningen gebouwd aan de Sportlaan naast het Woonzorgcentrum Midden-Inn.

 • Eikeboomstraat en omgeving

  projectgebied Eikeboomstraat Het gebied rondom de Eikeboomstraat is toe aan een grote opknapbeurt. De riolering, bestrating en het groen in het gebied zijn verouderd en zijn aan vervanging toe.

 • 2019-07-24 agenda welstandsvergadering

  pdf, 46kB
 • Van 't Hofflocatie

  Projectgebied_websiteformaat Voor de Van 't Hofflocatie (Lindtsebenedendijk 149-151) wordt gekeken naar mogelijkheden voor woningbouw. Op deze pagina vindt u actuele informatie en de ontwikkeling van de plannen.

Verfijn uw zoekopdracht

Zoek binnen

Publicatiedatum

Sorteren op

Resultaten per pagina