Aanmelden Wijkwijzer

Wilt u op de hoogte blijven van wat er zoal gebeurt in Zwijndrecht en Heerjansdam? Meldt u dan aan voor deze nieuwsbrief. De Wijkwijzer bevat korte omschrijvingen van wijknieuwtjes en activiteiten in Zwijndrecht en Heerjansdam. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar wijkbureau@zwijndrecht.nl

De Wijkwijzer is een digitale nieuwsbrief waar iedere bewoner van Zwijndrecht zich voor kan aanmelden.

De Wijkwijzer komt iedere 3de donderdag van de maand uit. Hierin vindt u korte omschrijvingen van nieuwtjes en activiteiten die zich in de wijken afspelen. Denkt u hierbij aan informatie over opgebroken straten, straatbarbecues, informatieavonden, enzovoort. U treft altijd een telefoonnummer of website aan waar u meer informatie kunt vinden.

Aanmelden


Wilt u ook op een eenvoudige manier op de hoogte blijven van zaken die spelen in uw gemeente? Meldt u dan aan door het sturen een e-mail naar wijkbureau@zwijndrecht.nl onder vermelding van 'aanmelding abonnee Wijkwijzer'. U ontvangt de informatie dan maandelijks in uw digitale postbox. De meest recente Wijkwijzer is ook te lezen via de de link die u hieronder ziet.

Informatie aanleveren


Wie informatie heeft voor de Wijkwijzer kan contact opnemen met het wijkbureau, via telefoon 14 078 of via wijkbureau@zwijndrecht.nl.

Wijkwijzers
 

Wijkwijzer januari 2018

Wijkwijzer februari 2018

Wijkwijzer maart 2018

Wijkwijzer april 2018

Wijkwijzer mei 2018

Wijkwijzer juni 2018

Wijkwijzer juli 2018

Wijkwijzer augustus 2018