Speelplek Norderstedtplein

Dit jaar kregen buurtbewoners en kinderen de mogelijkheid om via een vragenlijst hun voorkeuren aan te geven voor de inrichting van de speelplek Norderstedtplein. Op basis van de wensen en ideeën van kinderen en buurtbewoners zijn vervolgens twee ontwerpen van gemaakt. De afgelopen 2 weken heeft iedereen kunnen stemmen op hun favoriete ontwerp.

Het definitieve ontwerp is bekend!

Buurtbewoners en kinderen hebben de ontwerpen kunnen bekijken op deze website. Iedereen heeft vervolgens kunnen stemmen op hun favoriete ontwerp. Daarnaast heeft de gemeente de ontwerpen ook beoordeeld. Op basis van de stemronde en de beoordeling van de gemeente is een keuze gemaakt en kunnen wij het ontwerp voor de nieuwe speelplek aan u bekend maken!

Uitslag

Ontwerp 2 heeft de meeste stemmen gekregen en is als favoriet naar voren gekomen. Dit is het ontwerp dat we ook gaan uitvoeren.

U kunt het gekozen ontwerp hier bekijken:

Ontwerp 2

 

Uitvoering

We gaan ons best doen om de speelplek nog in 2018 aan te leggen. Zodra er meer bekend is over de exacte datum van uitvoering, vermelden we dit hier. Direct aanwonenden informeren we per brief.