Speelplekken Walburg

Kijk hier voor informatie over nieuwe speelplekken in Walburg

 • Speelplek Volgerland

  Dit jaar kregen buurtbewoners en kinderen de mogelijkheid om via een vragenlijst hun voorkeuren aan te geven voor de inrichting van de speelplek Volgerland. Op basis van de wensen en ideeën van kinderen en buurtbewoners zijn vervolgens twee ontwerpen van gemaakt. De afgelopen 2 weken heeft iedereen kunnen stemmen op hun favoriete ontwerp.

 • Speelplek Vlaamsestraat

  Dit jaar kregen buurtbewoners en kinderen de mogelijkheid om via een vragenlijst hun voorkeuren aan te geven voor de inrichting van de speelplek Vlaamsestraat. Op basis van de wensen en ideeën van kinderen en buurtbewoners zijn vervolgens twee ontwerpen van gemaakt. De afgelopen 2 weken heeft iedereen kunnen stemmen op hun favoriete ontwerp.

 • Speelplek Norderstedtplein

  Dit jaar kregen buurtbewoners en kinderen de mogelijkheid om via een vragenlijst hun voorkeuren aan te geven voor de inrichting van de speelplek Norderstedtplein. Op basis van de wensen en ideeën van kinderen en buurtbewoners zijn vervolgens twee ontwerpen van gemaakt. De afgelopen 2 weken heeft iedereen kunnen stemmen op hun favoriete ontwerp.

 • Speelplek Burgemeester Slobbelaan

  Dit jaar kregen buurtbewoners en kinderen de mogelijkheid om via een vragenlijst hun voorkeuren aan te geven voor de inrichting van de speelplek Burgemeester Slobbelaan. Op basis van de wensen en ideeën van kinderen en buurtbewoners zijn vervolgens twee ontwerpen van gemaakt. De afgelopen 2 weken heeft iedereen kunnen stemmen op hun favoriete ontwerp.