Speelplek Griend

In Griend komt een nieuwe speelplek. Hoe en wat leest u op deze pagina.

Eind 2018 kregen buurtbewoners en kinderen de mogelijkheid om via een vragenlijst hun voorkeuren aan te geven voor de inrichting van de speelplek Griend. Op basis van de wensen en ideeën van kinderen en buurtbewoners zijn vervolgens drie ontwerpen gemaakt. De afgelopen 3 weken heeft iedereen kunnen stemmen op hun favoriete ontwerp.

Het definitieve ontwerp is bekend!

Omwonenden hebben de ontwerpen kunnen bekijken op deze website en kunnen stemmen via het stemstrookje of per email. Op basis van deze stemronde is een keuze gemaakt en kunnen wij het ontwerp voor de nieuwe speelplek aan u bekend maken!

Uitslag

Ontwerp 2 heeft de meeste stemmen gekregen en is als favoriet naar voren gekomen. Dit is het ontwerp dat we ook gaan uitvoeren.

U kunt het gekozen ontwerp hier bekijken:

Ontwerp 2

Uitvoering

Het is zo ver, de uitvoering van de speelplek aan de Griend is in volle gang! De verwachting is dat de werkzaamheden aan de speelplek in week 20 afgerond zullen worden.

Na de aanleg van de speelplek volgt de aanleg van het gazon en de beplanting. Om de beplanting en het gazon goed te kunnen laten groeien zal de speelplek gedurende een periode van 6 tot 8 weken niet in gebruik zijn.