Speelplek Fazantplein

Vorig jaar kregen buurtbewoners en kinderen de mogelijkheid om via een vragenlijst hun voorkeuren aan te geven voor de inrichting van de speelplek Fazantplein. Op basis van de wensen en ideeën van kinderen en buurtbewoners zijn vervolgens twee ontwerpen van gemaakt. De afgelopen 2 weken heeft iedereen kunnen stemmen op hun favoriete ontwerp.

Het definitieve ontwerp is bekend!

Op 4 september 2018 hebben we een Speelmarkt georganiseerd in het Develpaviljoen. Iedereen heeft daar de ontwerpen kunnen bekijken en eventuele vragen kunnen stellen. Buurtbewoners die niet aanwezig konden zijn, hebben de ontwerpen kunnen bekijken op deze website en kunnen stemmen via het stemstrookje of email. Op basis van deze stemronde is een keuze gemaakt en kunnen wij het ontwerp voor de nieuwe speelplek aan u bekend maken!

Uitslag

Ontwerp 2 heeft de meeste stemmen gekregen en is als favoriet naar voren gekomen. Dit is het ontwerp dat we ook gaan uitvoeren.

U kunt het gekozen ontwerp hier bekijken:

Ontwerp2

Uitvoering

We gaan ons best doen om de speelplek nog in 2018 aan te leggen. Zodra er meer bekend is over de exacte datum van uitvoering, vermelden we dit hier. Direct aanwonenden informeren we per brief.