Speelplekken Nederhoven RSS icoon

Kijk hier voor informatie over nieuwe speelplekken in Nederhoven

 • Speelplek Leeuwerikplein

  Vorig jaar kregen buurtbewoners en kinderen de mogelijkheid om via een vragenlijst hun voorkeuren aan te geven voor de inrichting van de speelplek Leeuwerikplein. Op basis van de wensen en ideeën van kinderen en buurtbewoners zijn vervolgens twee ontwerpen van gemaakt. De afgelopen 2 weken heeft iedereen kunnen stemmen op hun favoriete ontwerp.

 • Speelplek Hinderstein

  Vorig jaar kregen buurtbewoners en kinderen de mogelijkheid om via een vragenlijst hun voorkeuren aan te geven voor de inrichting van de speelplek Hinderstein. Op basis van de wensen en ideeën van kinderen en buurtbewoners zijn vervolgens twee ontwerpen van gemaakt. De afgelopen 2 weken heeft iedereen kunnen stemmen op hun favoriete ontwerp.

 • Speelplek Bockhof

  Vorig jaar kregen buurtbewoners en kinderen de mogelijkheid om via een vragenlijst hun voorkeuren aan te geven voor de inrichting van de speelplek Bockhof. Op basis van de wensen en ideeën van kinderen en buurtbewoners zijn vervolgens twee ontwerpen van gemaakt. De afgelopen 2 weken heeft iedereen kunnen stemmen op hun favoriete ontwerp.

 • Speelplek Vinkplein

  Vorig jaar kregen buurtbewoners en kinderen de mogelijkheid om via een vragenlijst hun voorkeuren aan te geven voor de inrichting van de speelplek Vinkplein. Op basis van de wensen en ideeën van kinderen en buurtbewoners zijn vervolgens twee ontwerpen van gemaakt. De afgelopen 2 weken heeft iedereen kunnen stemmen op hun favoriete ontwerp.

 • Speelplek Slangenburg

  Een aantal maanden geleden kreeg u de mogelijkheid om via een vragenlijst uw voorkeuren aan te geven voor de inrichting van de speelplek aan de Slangenburg. Op basis hiervan zijn twee ontwerpen gemaakt.