Praat met de raad Fred Loos: De identiteit van Zwijndrecht

ABZ maakt zich hard voor de identiteit van Zwijndrecht en verliest daarbij de geschiedenis niet uit het oog. ABZ heeft hiertoe het gemeentebestuur opgeroepen in de kadernota.

Binnenkort zullen alle gemeentewapens van de in de gemeente opgenomen buurtschappen zichtbaar zijn bij de hoofdingang van het gemeentehuis.

Met de open monumentendagen op zaterdag 14 september, stelt de gemeente het raadhuis open van 11.00 tot 16.00 uur en ontvangt het gemeentebestuur u graag. Er zijn rondleidingen en u kunt in de expositieruimte Kunzt de jubileumtentoonstelling van de fotoclub bezoeken. We maken er een gezellige dag van met 's morgens het thema oude raadzaal en 's middags meer gericht op schilderijen die je normaal niet ziet en live muziek bij Kunzt. Voortaan wordt deze monumentenzaterdag ook de dag voor de nieuwkomers in Zwijndrecht.

 

Kom kennismaken met het gemeentehuis, de raadsleden en de nieuwe burgemeester Hein van der Loo (aanwezig tussen 11.00 en 13.00 uur).Welkom! Proef de identiteit van Zwijndrecht of u nu nieuwkomer of oorspronkelijke  Zwijndrechtenaar bent.

Reageren kan op Facebook gemeente Zwijndrecht, www.facebook.com/abzwijndrecht/
of e-mail naar f.loos@zwijndrecht.nl.