Praat met de raad, Fred Loos (ABZ): Wel of geen coffeeshop in Zwijndrecht

Als het aan Algemeen Belang Zwijndrecht ligt dan krijgt Zwijndrecht haar coffeeshop terug zoals wij die hadden, een niet commerciële coffeeshop. Daar staan wij niet alleen zo bleek onlangs toen dit onderwerp weer op de agenda van de raad stond. Met uitzondering van een enkele partij, enkel raadslid staat iedereen er zo in. De burgemeester heeft aangegeven dat hij nu aan de slag gaat om te komen tot een selectie van een partij die de exploitatie voor haar rekening kan nemen.

Een keuze, door ons ingegeven, omdat wij de straathandel sinds de sluiting toe hebben zien nemen. Wij als partij en naar wij begrepen andere partijen in de raad ontvangen gelijke geluiden van u als inwoner.

Wij willen dit graag terugbrengen door een goed gecontroleerde niet commerciële coffeeshop. Waarbij goede kwalitatieve producten geleverd worden. Verslaving en misbruik teruggedrongen worden en een goede voorlichting geven wordt over het gebruiken van en er geen sprake mag zijn van winstbejag. Verdiensten dienen deels ten goede komen aan onze gemeente.

We houden u op de hoogte

Reageren kan op Facebook gemeente Zwijndrecht, www.facebook.com/abzwijndrecht/ of mail naar f.loos@zwijndrecht.nl