Contact met de raad

Lees hier hoe u contact kunt opnemen met de raad.

Wilt u regelmatig op de hoogte gehouden worden van nieuws van de gemeenteraad dan kunt onze digitale nieuwsbrief de RaadsFlits regelmatig toegestuurd krijgen: klik hier.  

U kunt de raad of een raadslid mailen door een e-mail te sturen naar griffie@zwijndrecht.nl of rechtstreeks een mail te sturen aan het raadslid (bij samenstelling gemeenteraad vindt u de emailadressen van de raadsleden)

U kunt ook een brief sturen aan de raad. Deze wordt dan verspreid onder de leden van de raad. Na afloop van de eerst volgende raadsvergadering wordt u geïnformeerd over de wijze waarop uw brief is afgedaan. U kunt uw brief sturen naar:

Gemeente Zwijndrecht
t.a.v. de griffie
Postbus 15
3330 AA ZWIJNDRECHT

En natuurlijk kunt op dinsdagavonden tijdens de openbare vergaderingen van de gemeenteraad altijd langskomen in het gemeentehuis, Raadshuisplein 3, Zwijndrecht. Kijk bij vergaderingen voor de agenda. Tijdens de corona crisis vergadert de raad (deels) digitaal.   

Over de griffie

De belangrijkste taak van de griffie is het ondersteunen van de gemeenteraad in brede zin.
Zo zorgen de griffiemedewerkers, onder leiding van de griffier Irene Odinot, er voor dat vergaderingen van de gemeenteraad in goede banen worden geleid. Ook organiseert de griffie voor de gemeenteraad werkbezoeken, conferenties, hoorzittingen, etc. Weten wat de griffie doet klik hier. Bij de griffie werken de volgende mensen:

      

Irene Odinot                             Irene Odinot                      

Griffier /078 7703546                                               

im.odinot@zwijndrecht.nl

                 

 

 

Hanneke KooymanHanneke Kooyman

Raadsadviseur/Secretaris Rekenkamer / 078-7703514

h.kooyman@zwijndrecht.nl

 

 

 

Jessie VerburgJessie Verburg

Griffiemedewerker  / 078-7703531         

griffie@zwijndrecht.nl