Op woensdag 22 maart vindt weer een bedrijvenroute (voorheen onderwijsroute) plaats!

Je krijgt als ondernemer weer de kans om jouw bedrijf te introduceren bij leerlingen (2e klas voortgezet onderwijs) van Walburgcollege, Loket Zwijndrechtse Waard en Develsteincollege.

Het is voor deze jongeren waardevol om zich te oriënteren en om tegelijkertijd te zien hoe leuk het is om je Zwijndrechts bedrijf te presenteren. Je krijgt tenslotte als ondernemer de kans om alvast kennis te maken met jouw toekomstige werknemers (of concurrenten). Het is van belang dat zoveel mogelijk, verschillende ondernemers zich aanmelden voor de bedrijvenroute. Deelname van jouw bedrijf is noodzakelijk om de bedrijvenroute te laten slagen. Naast je inzet voor de lokale betrokkenheid in Zwijndrecht, profiteer je als ondernemer ook van naamsbekendheid en aandacht voor jouw onderneming via de lokale media. 


Hoe ziet deze dag eruit?
Je ontvangt deze dag 2x bezoek van een groep leerlingen:
•    Woensdag 22 maart 09.00 – 10.00 uur
•    Woensdag 22 maart 11.00 – 12.00 uur
Iedere groep bestaat uit maximaal 10 jongeren en 1 begeleider. De groepen worden ingedeeld op basis van hun profielkeuze. Deze profielkeuze matchen we met het profiel die jij doorgeeft in het antwoordformulier.

Inschrijven
Inschrijven kan via het inschrijfformulier. Schrijf je vandaag nog in! Heb je vragen of andere ideeën over het bezoek? Dan kun je contact opnemen met Chantal Buster via: 0610564404.
 

Bedrijvenroute