April

 • Oekraïnedesk voor ondernemers

  06 april 2022

  Wat betekent de oorlog tussen Rusland en Oekraïne voor Nederlandse ondernemers? De Russische inval in Oekraïne belemmert niet alleen het zakelijk verkeer in Oekraïne, maar ook in Rusland zelf. Veel grote bedrijven hebben zich teruggetrokken uit het land of staken hun activiteiten. Wat kun je doen als je in crisistijd zaken doet met Rusland?

 • Het coronavirus: check hier je regelingen

  29 november 2022

  Bedrijven die omzet mislopen door coronamaatregelen kunnen gebruik maken van regelingen. Veel regelingen zijn inmiddels gesloten. In dit artikel vind je lopende regelingen en gesloten regelingen. De 8e aanvraagperiode Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW6) is van kracht voor de eerste 3 maanden van 2022.

 • Afval goed geregeld: Kosteloze inzameling gescheiden verpakkingsafval van bedrijven

  13 april 2022

  Van 30 maart tot 18 mei 2022 kunnen organisaties en bedrijven in Nederland met gescheiden verpakkingsafval dat lijkt op huishoudelijk verpakkingsafval zich aanmelden voor kosteloze inzameling. Deze inzameling gaat op 1 januari 2023 in. Deze regeling kan interessant zijn voor zorginstellingen, cultuur, recreatie, sport, horeca, kantoren, scholen, verenigingen enzovoort.

 • Uitnodiging Startersavond 14 juni 2022

  21 april 2022

  Heb je plannen om een eigen bedrijf te starten of ben je al gestart? Dan sta je voor een leuke maar spannende uitdaging, waarbij je veel zaken moet voorbereiden en regelen. Met welke regels krijg je te maken? Welke mensen en partijen kunnen je helpen bij de start? Welke belastingvoordelen zitten er aan het ondernemerschap? Hoe kom je aan financiering? Zomaar wat vragen.