Gratis dna-kit bij auto-inbraak

Markering navigatie met dnaMaak uw auto onaantrekkelijk voor diefstal

Met een synthetisch dna, een soort onzichtbare lak, is het mo­gelijk om onzichtbare markerin­gen aan te brengen op uw auto. De markeringen zijn eenvoudig aan te brengen en zorgen ervoor dat uw auto een unieke code krijgt die in geval van inbraak of diefstal naar u is te herleiden.

De gemeente Zwijndrecht zet in op het terugdringen van het aantal auto-inbraken en - diefstallen. Gebruik van synthetisch dna werkt preventief richting potentiële auto-inbrekers. Auto's en auto-onderdelen (airbag, navigatiesysteem en radio) die behandeld zijn met dit dna worden daarmee onaantrekkelijk om te stelen en door te verkopen.

Gratis dna-autokit bij auto-inbraak of -diefstal

Bent u slachtoffer geworden van een auto-inbraak of is uw auto gestolen? Dan kunt u als inwoner van Zwijndrecht in aanmerking komen voor een gratis dna-autokit. De gemeente stelt 100 kits gratis beschikbaar.

Voorwaarden gratis dna-autokit

• U bent inwoner van de gemeente Zwijndrecht en
  • U heeft in 2017 te maken gehad met inbraak in uw auto of diefstal van uw auto en
  • De auto-inbraak/-diefstal heeft in Zwijndrecht plaatsgevonden en
  • U heeft aangifte gedaan bij de politie.

Meer informatie over de regeling kunt u hier lezen.

Aanvragen

Wilt in aanmerking komen voor een gratis dna-autokit? Vul dan het aanvraagformulier in en stuur dit samen met het aangifteformulier van de politie naar René Hage, e-mailadres r.hage@zwijndrecht.nl. De volgorde van binnenkomst bepaalt wie er in aanmerking komt voor de autokit. En op = op.

Aanschaf dna-autokit met korting

Voor inwoners van Zwijndrecht is het mogelijk met korting een dna-autokit aan te schaffen bij SDNA Forensic Marking. U ontvangt een korting van € 30,-- op de normale aanschafwaarde van € 69,50. U kunt hiervoor gebruik maken van de volgende actiecode: ak17zwij.

Vragen?

U kunt van maandag tot en met vrijdag van 9.00 – 16.00 uur bellen met René Hage op telefoonnummer 078- 7703826. Of bekijk hier de uitgebreide toelichting op de dna-autokit.

dna-autokit pakket