HOA fase 2

De werkzaamheden voor HOA fase 2 zijn nog in volle gang.

Planning en fasering werkzaamheden

Aannemer De Groot Schagen heeft de werkzaamheden na de bouwvak weer hervat en werkt volgens planning verder. Het resultaat mag er in aantal straten al zijn. Ook de voortuinen en brandgangen zijn door de bewoners keurig aangepakt. Benieuwd wanneer er waar gewerkt wordt? In de planning en fasering  is dit ingetekend. Via de HOA app ontvang je actuele updates over de werkzaamheden.

Fase 2

Download de app!

Op de hoogte blijven van de voortgang van de werkzaamheden? Download dan de app ‘HOA Grote Aanpak’. U kunt deze app gratis downloaden in de Appstore of Playstore van uw mobiele telefoon. U kunt ons ook eenvoudig vragen stellen via de app. Wij raden u aan de app snel op uw telefoon te installeren. Zo blijft u tijdens de uitvoering gemakkelijk en op een leuke manier op de hoogte van het werk!

App HOA fase 2

Contact

Tijdens de voorbereiding en uitvoering is het belangrijk dat u snel antwoord krijgt op uw vragen. Daarom is er een omgevingsmanager aangesteld. Haar naam is Joleen Schrier. De omgevingsmanager is verantwoordelijk voor alle communicatie. Zij is op de volgende manieren te bereiken:

Mail: hoa@zwijndrecht.nl
Telefoon: 085 8220 404
App: HOA Grote Aanpak

Achtergrondinformatie fase 2

Bewonersbrieven

Definitief ontwerp plus speelplaatsen

Overzicht fasering en planning

HOA Fase 2  HOA fase 2  HOA fase 2