Goed op weg

Lees hier meer over grote projecten in de openbare ruimte, reconstructies van wegen/buurten en onderhoudswerkzaamheden.

 • Asfaltproject Lindtsedijk Lindtsedijk: nieuw asfalt

  De Lindtsedijk is een belangrijke ontsluitingsweg voor bedrijventerrein / industriegebied De Geer en Groote Lindt. Ook voor de bewoners in de wijken Kort Ambacht en Nederhoven is de weg belangrijk.

 • EemsteinZonnestein in Zwijndrecht Swanendrift: groen rond Eemstein en Zonnestein in ontwikkeling

  In 2016 is het wandelpad langs de Swanendrift en Langeweg opgeknapt. Ook het groen is anders ingericht. Door het koude en droge voorjaar is het gras en bloemenmengsel nog niet goed opgekomen. Wel staat er veel onkruid. Dit wordt nu aangepakt.

 • dahliastraat Bloemenbuurt - Grote aanpak wegen en riolering

  We zijn bezig met grootschalig onderhoud aan wegen en riolering in de Bloemenbuurt. Een mooi moment om ook de openbare ruimte op te knappen. Op deze pagina vindt u alle informatie over het project.

 • Foto Bootjessteeg - Langeweg Bootjessteeg en Langeweg

  We zijn 29 augustus begonnen aan het vernieuwen van de rijbaan Bootjessteeg inclusief kruispunt met de Langeweg.

 • foto HOA Heer Oudelands Ambacht - Grote aanpak openbare ruimte

  De openbare ruimte en riolering in de wijk Heer Oudelands Ambacht worden de komende jaren flink aangepakt en opgehoogd. Dit is nodig omdat de wijk last heeft van verzakkingen. Deze veroorzaken schade aan het straatwerk, de riolering en de kabels en leidingen.

 • Mimosa Kort Ambacht Noord - Groot onderhoud van wegen en riolering

  In 2018 starten we met grootschalig onderhoud aan wegen en riolering in Kort Ambacht Noord. Dit is nodig omdat het riool en de stenen van de straat en stoep verouderd zijn. Ook moeten sommige plekken worden opgehoogd.

 • Afbeelding Meerdervoort Meerdervoort - Flinke opknapbeurt

  De openbare ruimte in de buurt Meerdervoort wordt de komende jaren flink opgehoogd en opgeknapt. Dit is nodig omdat de wijk last heeft van verzakkingen. Deze veroorzaken schade aan het straatwerk, de kabels en leidingen.

 • Stoep project Moermond Moermond wordt opgeknapt

  We gaan aan de slag in Moermond! Wegens verzakkingen en aantasting van het beton gaan we het riool in de Everstein, Geerestein, Groenestein en Sypestein en Emminkhuizen vervangen. Omdat we het riool vervangen, hogen we daar waar nodig ook meteen op en vervangen we de straatstenen bij de parkeervakken en stoeptegels.

 • schildersbuurt Schildersbuurt - Grote aanpak openbare ruimte

  We knappen de Schildersbuurt op. Dit doen wij omdat het maaiveld is verzakt en het straatwerk in slechte staat verkeert. Daarbij is de riolering na zestig jaar aan vervanging toe.

 • Sterrenbuurt Sterrenbuurt - Grote aanpak openbare ruimte

  De Sterrenbuurt heeft last van verzakkingen en is daarom in 2010 en 2011 grotendeels opgeknapt. Op deze pagina vindt u informatie over het opknappen van de rest van de buurt.

 • Teilingen wordt opgeknapt

  In Teilingen wordt groot onderhoud gepleegd.

 • Verkeersbord Wegwerkzaamheden

  Hier vindt u de actuele wegwerkzaamheden en afsluitingen i.v.m. evenementen. Klik op de straatnaam voor eventuele uitgebreidere informatie.

livecom.net chat