Trouwlocaties

In de gemeente Zwijndrecht kunt u trouwen waar u wilt: in het gemeentehuis of op een andere locatie. Locaties die wij (nog) niet kennen worden eerst door ons getoetst. Hieraan zijn kosten verbonden.

Trouwen in het Gemeentehuis

Gemeentehuis gemeente Zwijndrecht, Raadhuisplein 3, 3331 BT Zwijndrecht

In het Raadhuis kunt u gebruik maken van de historische Raadzaal, voor grotere gezelschappen in een stijlvolle ambiance.In de trouwkamer kunt u terecht met een klein gezelschap in een moderne entourage. Deze wordt voornamelijk gebruikt voor gratis huwelijken en huwelijken voor een laag tarief.

Trouwen op een andere locatie

Bekende locaties zijn de Kijfhoekkerk, de Pietermankerk en alle bekende horeca gelegenheden. Dit zijn de locaties die zijn benoemd in het 'Aanwijzingsbesluit huwelijkslocaties 2015'.

Indien u gebruik wil maken van een andere locatie kunnen daar extra kosten aan verbonden zijn. Download het formulier 'toestemming trouwlocaties' en wij laten u weten of de locatie voldoet.

Raadpleeg de actuele legesverordening, onder 'Burgerlijke Stand' (hoofdstuk 1.1) voor de kosten voor trouwen en de eventuele extra kosten voor een locatie die niet in het 'Aanwijzingsbesluit huwelijkslocaties 2015' is opgenomen. Eventuele kosten voor de locatie zelf bespreekt u met de beheerder van de locatie. Wilt u in Zwijndrecht trouwen, maak dan hier een afspraak.

Afspraak maken