Lydia de Cock

Trouwambtenaar Lydia de CockMijn naam is Lydia de Cock. Ik ben geboren in 1967, getrouwd en moeder van een inmiddels volwassen zoon. Naast mijn reguliere baan voltrek ik sinds 1998 met heel veel plezier huwelijken. Over dit werk heb ik in het verleden regelmatig geschreven voor een bruidsblad. In mijn vrije tijd zing ik graag, momenteel voornamelijk klassiek, maar ik heb ook jaren in een band gezongen.

Het voltrekken van een huwelijk vind ik na al die jaren nog steeds geweldig om te doen! Dit geldt uiteraard ook voor het registreren van een partnerschap. Het is voor de betrokkenen zo’n unieke gebeurtenis dat ik het zelf iedere keer weer als nieuw ervaar. Ieder mens is anders, ieder bruidspaar dus ook. Omdat ik zoveel mogelijk wil inspelen op de wensen van een paar ga ik altijd – zoals ik dat noem – op bruidsbezoek. Niet alleen krijg ik dan een aardig beeld van de aanstaande partners of echtgenoten, ik kan ze ook van advies dienen over wat er allemaal mogelijk is. Zo mag ook ik eraan meewerken dat hun trouwdag heel speciaal wordt, ongeacht of de ceremonie uitbundig, vrolijk, ingetogen of sober moet zijn.

Ik blijf dit werk bijzonder vinden om te mogen doen. En steeds weer als blijkt dat ik door mijn woorden, met mijn aandacht en betrokkenheid, een beetje heb kunnen bijdragen aan het geluk van een paar op hún dag, dan voelt het alsof ik zelf iets moois heb gekregen.

Contact

Wilt u graag dat Lydia uw huwelijk voltrekt? Stuur haar dan een e-mail.