Evenementen

U wilt een evenement organiseren in Zwijndrecht? Wat leuk! Wij zijn heel blij met uw initiatief en uw ideeën om een evenement te organiseren; evenementen maken de gemeente een fijne plek om te zijn, te wonen en te werken. 

Daarom ondersteunen en stimuleren wij dergelijke initiatieven op verschillende manieren vanuit de gemeente. Er komt namelijk een hoop kijken bij het organiseren van een evenement. Met de infobrochure helpen wij u graag een handje op weg; deze vindt u hier. Daarnaast is hier het formulier te vinden om de vergunning aan te vragen en het evenementenpakket dat de gemeente beschikbaar stelt voor organisatoren.

Op de website www.beleefzwijndrecht.nl is te vinden welke evenementen in Zwijndrecht worden georganiseerd. Via deze website kunt u ook uw evenement aanmelden, zodat deze ook al, vooruitlopend op de vergunning en goedkeuring van de data, op de evenementenkalender is terug te vinden.

Heeft u na het lezen van bijvoorbeeld de infobrochure nog vragen? Neem dan gerust contact op met de evenementencoördinator mevrouw Naomi van Donk via nmp.van.donk@zwijndrecht.nl

Voor actuele informatie over wat er speelt in uw wijk, klik op een van de onderstaande links.

 • Wijkkalender Centrum pdf, 162kB

  Lees hier over de activiteiten in uw wijk

 • Wijkkalender Kort Ambacht pdf, 290kB

  Lees hier over de activiteiten in uw wijk

 • Dorpskalender Heerjansdam pdf, 42kB

  Lees hier over de activiteiten in uw dorp

 • Wijkkalender HOA pdf, 141kB

  Lees hier over de activiteiten in uw wijk