Vergunningen Algemene Plaatselijke Verordening en Bijzondere Wetten 24 augustus tot en met 30 augustus

Vergunningen Algemene Plaatselijke Verordening en Bijzondere Wetten
Door of namens burgemeester en wethouders of de burgemeester zijn, in de periode van
24 augustus 2020 tot en met 30 augustus 2020, de volgende beschikkingen afgegeven:

Vergunning openbare ruimte voor het plaatsen van een bouwafvalcontainer op een parkeerplaats bij de Prins Hendrikstraat 43 in Zwijndrecht voor de periode van 24 augustus tot en met 28 augustus 2020.

Vergunning openbare ruimte voor het plaatsen van twee gesloten containers, een container op een parkeerplaats bij de Dercksenstraat 61 en een container op de parkeerplaats bij de Heerjanstraat 8 in Heerjansdam voor de periode van 14  juli 2020 tot en met 7 september 2020.

Vergunning openbare ruimte voor het plaatsen van een tent aan de Kortenaerstraat in Zwijndrecht op 21 september 2020 ten behoeve van een productdemonstratie aan de VVE van de Admiraal de Ruyterweg.

Vergunning openbare ruimte voor het plaatsen van een bouwcontainer op een parkeervak bij de Juliana van Stolbergstraat 6 in Zwijndrecht voor de periode van 2 september 2020 tot en met 2 oktober 2020.

Melding klein evenement met betrekking tot het organiseren van een buitenconcert van muziekvereniging EMM op 21 september op het plein tussen sporthal Den Dam en het Rajubibos aan de Sportlaan 8 te Heerjansdam. Het evenement vindt plaats tussen 20.00 uur en 21.00 uur, exclusief op- en afbouw.

Melding klein evenement met betrekking tot het organiseren van een 35+ voetbaltoernooi op zaterdag 5 september tussen 17.00 uur en 22.00 uur op het hoofdveld van het complex aan de Molenwei 1 in Heerjansdam.

Nadere informatie kunt u krijgen bij de afdeling Gemeentewinkel, via telefoonnummer: 14 078.